Rentmeester Friesland

Bent u op zoek naar een rentmeester in Friesland? Een rentmeester kan u onder meer van advies voorzien en de juiste ondersteuning bieden bij taxatie en grondverwerving. Onze focus ligt voornamelijk op landelijke gebieden. Zowel overheidspartijen als particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht. Heeft u als agrarisch bedrijf advies en ondersteuning nodig bij een onteigeningsprocedure? Wij zorgen voor een eerlijke oplossing.

Onteigeningsprocedures

Als u een rentmeester in Friesland zoekt voor ondersteuning bij een onteigeningsprocedure, is Aequalitas de juiste partij. Gelijkheid staat bij ons centraal. Onteigeningsprocedures kunnen zeer complex zijn. Daarnaast is de grond in Nederland schaars. Bij een onteigeningsprocedure is meestal sprake van tegengestelde belangen. Als de juiste advisering en ondersteuning ontbreekt, bestaat het risico dat een dergelijke procedure op zowel korte als lange termijn nadelige gevolgen kan hebben. Wij zorgen dat er een eerlijke oplossing komt. 

Taxatie door de rentmeester in Friesland

Het is essentieel om een taxatierapport zorgvuldig op te stellen. Wij verrichten taxaties van onder meer agrarische bedrijven, cultuurgrond, bos of dijklichamen. Aequalitas beschikt over de specifieke kennis die komt kijken bij de taxatie van agrarisch en landelijk vastgoed. Onze taxaties voldoen aan alle eisen die door het NRVT worden gesteld. Er zijn verschillende redenen om een taxatierapport op te stellen. Als u een rentmeester in Friesland zoekt voor een taxatie bij een verzoek om nadeelcompensatie of planschade, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Een verzoek om nadeelcompensatie of planschade kan nodig zijn na bepaalde besluiten van de overheid. Soms brengen deze besluiten namelijk nadelen zoals planschade met zich mee. Wij kunnen u bijstaan door te taxeren en u te adviseren. Onder meer het opstellen van een taxatierapport behoort tot de mogelijkheden. Wij maken dan een analyse van de ruimtelijke ordening en de relevante beleidsdocumenten.

Aequalitas en de agrarische sector

Als rentmeester in Friesland kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij hebben namelijk veel ervaring met werken in de agrarische sector. Hierdoor weten wij precies wat er allemaal speelt bij vraagstukken rondom grondverwerving, onteigeningsprocedures en de taxatie van agrarische bedrijven. Tegelijkertijd hebben wij ook werkervaring in bestuurlijke omgevingen. Dit geeft ons de juiste kennis en expertise om voor eerlijke oplossingen en adviezen te kunnen zorgen. Daarnaast zijn wij zeer flexibel omdat wij gemakkelijk kunnen opschalen in capaciteit. Bovendien zijn alle relevante certificeringen en register-inschrijvingen aanwezig.

Tegengestelde belangen

Advies krijgen van een rentmeester in Friesland is nuttige wanneer er sprake is van tegengestelde belangen. Wij ondersteunen u graag zodat er een eerlijke oplossing komt. Een oplossing die zowel voor particulieren en bedrijven als overheidspartijen acceptabel is. Op het gebied van grondbeleid kunnen wij overheidspartijen ondersteunen. Onder andere het opstellen van grondstrategieplannen en aankoopstrategieplannen behoren tot de mogelijkheden.

Eerlijk advies en vertrouwen

Aequalitas kan u van gedegen advies voorzien. Maak gebruik van onze brede kennis en expertise. Onze ruime ervaring met onteigeningsdossiers en onteigeningsverzoeken maakt dat wij als rentmeester in Friesland overheidspartijen uitstekend kunnen ondersteunen op het gebied van grondbeleid. Wij streven naar een goede vertrouwensband. Een zakelijke relatie is dan essentieel. Aequalitas zorgt ervoor dat alle betrokken partijen hun verplichtingen nakomen. 

Contact opnemen

Wat agrarische bedrijven betreft, zijn wij bekend met de vraagstukken die spelen. Dankzij onze ervaring in de agrarische sector kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Omdat wij ook in bestuurlijke omgevingen hebben gewerkt, zijn wij in staat om te zorgen voor een eerlijke oplossing. Zoekt u een rentmeester in Friesland en wil u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren u dan graag. U kunt hiervoor langskomen bij ons kantoor of contact opnemen via het contactformulier op onze website. Als u vragen heeft, staan wij u te allen tijde te woord. Vraag een offerte aan, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Kan aequalitas u van dienst zijn?

Wilt u weten wat Aequalitas voor u kan doen, dan kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

contactformulier